2013. március 9., szombat

Rózsaszín golyók

Hozzávalók:
  • 80 g cékla,
  • 20 g dió,
  • 250 g zsírszegény túró,
  • kb. 2 tk limelé.

Elkészítés:
  1. A céklát a dióval aprítóban aprítsuk össze, majd fokozatosan adagoljuk hozzá a túrót és készítsünk egységes masszát.
  2. Keverjük el benne a limelevet.
  3. Formázzunk apró golyókat.
  4. Pihentessük hűtőszekrényben.

Nekem 13 darab lett belőle, valahogy sosem sikerül párosra. Mindegy. Darabonként kb. 33 kalória, és nagyon finom volt. Nem is éreztem benne a céklát, csak a színét adta, inkább túrós volt, plusz néhol egy pici dióval körítve. Kicsit lágyra sikerült, szóval legközelebb rakok bele vagy aprószemű zabpelyhet, vagy zabkorpát.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...