2013. április 9., kedd

Gyömbéres zabkorpalacsinta

Hozzávalók:
  • 40 g zabkorpa,
  • 1 tojás,
  • fél hüvelykujjnyi gyömbér vékonyra szeletelve,
  • csipet só,
  • pár csepp sztívia,
  • pár csepp olívaolaj,
  • víz.

Elkészítés:
  1. A korpát a tojással, a gyömbérrel, a sztíviával és a csipet sóval keverjük el.
  2. Adjunk hozzá annyi vizet, hogy palacsintatészta állaga legyen (kb. fél-egy deci).
  3. Süssünk serpenyőben kis halmokat! Nekem 9 lett, egy evőkanálnyi mindegyik.

Az első körből egyet meg kellett kóstolnom, azért csak nyolc van. :D

Egy teáskanál kakaót elkevertem egy teáskanál nádcukorral és rászórtam a palacsintákra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...