2013. április 27., szombat

Nyers borsófőzelék főtt virslivel

Nem volt kedvem főzni a borsót, annyi a történet. Meg valami hidegre vágytam és zöldségesre.

Hozzávalók 2 személyre:
  • 450 g borsó
  • 300 g natúr joghurt,
  • ízlés szerint fűszerek,
  • csipet só,
  • 4 db virsli.

Elkészítés:
  1. A borsót áztassuk be kézmeleg vízbe egy-két órára.
  2. Öntsük le róla a vizet, majd öntsük rá a joghurtot és adjunk hozzá sót, illetve fűszereket.
  3. Botmixerrel menjünk végig rajta. Nem kell, hogy teljesen pépes legyen.
  4. A virslit mikróban (vagy gázon, vízben) főzzük meg, és karikázzuk fel.
  5. Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...