2014. február 2., vasárnap

Almás-zabos omlett

Hozzávalók:
  • 2 ek aprószemű zabpehely,
  • 2 tojás,
  • 1 reszelt alma (héja nélkül - jó lesz teához),
  • pici só, fahéj és kókuszzsír.

Elkészítés:
  1. Egy kb. kávéskanálnyi kókuszzsíron megpirítjuk a zabpelyhet.
  2. Aztán rárakjuk az almát (nem kell kicsavarni a levét, mert így jó puha lesz) és megszórjuk ízlés szerint fahéjjal.
  3. A két tojást egy pici sóval felverjük, majd az almás zabra öntjük és kavargatva megsütjük.
  4. Szívem szerint tálaláskor juharsziruppal "meghintettem" volna, de az most itthon nincs. Puha, könnyed finomság.

Mézes-citromos ír fekete teával... Nyami!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...