2014. április 10., csütörtök

Csicserisaláta

Hozzávalók:
  • 100 g csicseriborsó (megfőzve 220 g),
  • 80 g light Mozzarella,
  • 1 paradicsom (160 g),
  • 1 paprika (80 g),
  • 3 retek (70 g),
  • kígyóuborka (70 g),
  • 1 kisdobozos natúr joghurt,
  • só, bors, csili, kömény, rozmaring, bazsalikom, stb.

Elkészítés:
  1. Amennyiben nem konzerv csicserink van, akkor áztassuk be néhány órára majd, kb. 40 perc alatt főzzük meg. Hideg víz alatt mossuk át.
  2. Vágjuk fel a zöldségeket, keverjük el a csicserivel.
  3. A fűszereket keverjük el a joghurtban, majd az egészet kavarjuk össze.
  4. Két adagra osztottam szét (a műanyag miatt), és a tetején szétosztottam a feldarabolt Mozzarellát.

Egy adag értékei: 325 kalória, 21 g fehérje, 40 g szénhidrát, 9 g zsír.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...