2014. szeptember 13., szombat

Zabkorpalacsinta borsósalátával

A palacsintához:
  • 2 ek zabkorpa (30 g),
  • 1 tojás (60 g),
  • csipet só,
  • fél dl víz.

Elkészítés: 
  1. Keverjük össze ezeket és hagyjuk a hűtőben állni egy órát. A korpa szépen megduzzad.
  2. Felhevített serpenyőben vagy kisebb halmokat sütünk, vagy kb. két nagyobbat, mint a sima palacsintát.

A salátához:
  • 100 g zöldborsó,
  • 150 g kefir,
  • 1 tk mustár és fokhagymagranulátum.

Keverjük össze és hagyjuk érni a hűtőben. Tálalás előtt vegyük ki.

Adatok: 390 kalória, 23 g fehérje, 42 g szénhidrát, 14 g zsír.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...