2014. október 18., szombat

Tejcsokis kefires szelet

Hozzávalók:
  • 150 g liszt,
  • 100 g cukor,
  • 130 g kefir,
  • 90 g tejcsokoládé,
  • 2 tojás,
  • 20 g kókuszzsír,
  • egy teáskanál sütőpor,
  • egy kávéskanál fahéj,
  • csipet só.

Elkészítés:
  1. A cukrot a két tojással és a sóval keverjük habosra.
  2. A lisztben keverjük el a sütőport és a fahéjat, majd adjuk hozzá a tojásos cukorhoz.
  3. Öntsük hozzá a kefirt és a kókuszzsírt, majd a ledarált csokit.
  4. Előmelegített sütőben, püspökkenyér formában 15-20 percig süssük.

Az egészben: 1840 kalória, 38 g fehérje, 266 g szénhidrát, 65 g zsír.
Egy szeletben: 184 kalória, 3,8 g fehérje, 26,6 g szénhidrát és 6,5 g zsír.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...